29 de desembre del 2015

La riera i la passera

D'uns anys ençà aquest bloc era un canal per on enviava els articles que publicava al Punt, amb l'afegitó circumstancial d'alguna aportació dispersa.
Al Punt hi tenia establert fa temps un sistema de col·laboració pràctic i força eficient. Cada setmana hi enviava un article de temàtica gironina, que es publicava a les pàgines d'informació local; d'altra banda, enviava també un article mensual per a les pàgines de l'edició nacional, que solien versar sobre temes polítics, educatius, lingüístics o d'interès més general. Això va funcionar un temps.
Quan el Punt es va fusionar amb l'Avui, va caldre una reorganització dels articulistes habituals. Per algun motiu es va decidir que les meves col·laboracions setmanals es mantinguessin però que es deixés de publicar l'article de l'edició general. Per entendre'ns, continuava al Punt i no a l'Avui. Cert que escric sovint sobre Girona, però també és cert que quan es va prendre la decisió devia ser - després de l'Espinàs - qui més articles havia signat a les pàgines de l'Avui en tota la seva història.
No passa res. Ben orgullós de poder dirigir-me als lectors de les comarques de Girona cada setmana. De fet, els temes es van anar alternant -l'actualitat mana - i parlava de coses de Girona o de fora de Girona amb molta llibertat.
Ara, des de dilluns 11, els meus articles al Punt Avui aniran a les pàgines nacionals, però només una vegada cada mes. Entesos.
Com que això d'escriure és més un vici que una professió, miraré de mantenir el contacte amb tots vosaltres a través d'aquest bloc.
Res no canvia. Hi trobareu els articles del Punt i els afegitons que calgui.
Com deia la Carmen Alcalde quan va haver de deixar Presència "Per a passar la riera, més amunt o més avall trobaràs una passera"

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada